header

Informationsbrev juni 2007
•     Tack till alla som kom på de planerade städdagarna som var i maj månad. Det blev fantastiskt fint i våra rabatter och på terrassen!
•     Nu finns borden och grillarna uppställda på terrassen igen, det är bara att passa på och njuta av sommaren. Tänk bara på att visa hänsyn för de medlemmar som har fönster ut mot terrassen och att plocka undan efter dig.
•    Information från COMHEM: från den 1 september kommer det att ske kanalbyten i det analoga grundutbudet.  TV4 Sport storsatsar och ersätter Eurosport Nordic, Kanal 9 ersätter Discovery Mix och TV8 tillkommer. De kanaler som blir nya ersätter de gamlas platser så man behöver inte genomföra någon kanalsökning. Mer information finns på COMHEMs hemsida
•    Titta gärna in på föreningens uppdaterade hemsida! Saknar du något? Kontakta styrelsen så ska vi se vad vi kan göra åt det. www.arkitekten7.com


Nu till, att tänka på punkterna:
•    Styrelsen har fått brev från en av föreningens medlemmar som vill att vi verkligen poängterar vikten av att fimpning av cigaretter och liknande ska ske på den egna balkongen eller i den egna lägenheten! Nu har värmen kommit och det är inte ok att kasta ut glödande fimpar från fastigheten. Styrelsen vill också poängtera att piskvinden i 6: an inte är en rökruta! Om man inte vill röka i sin lägenhet eller på den balkong som tillhör vissa lägenheter så får man gå ut utanför portarna. Där finns även askkoppar till resterna av cigaretterna.
•    Grovsoprummet!
Om inte de sopor som du tänkt kasta i grovsoprummet INTE får plats i avsedd behållare, måste du själv transportera bort det du vill kasta. Elsopor som TV-apparater, tvättmaskiner och liknande måste alltid transporteras bort av en själv. Det står en instruktion på dörren till soprummet.
•    Påminnelse! Du tänker väl på att lämna tvättstugan i det skick som du själv vill finna det i när du har tid där? Det vill säga avtorkade bänkar, maskiner och sopat golv.  Dessutom med luddfiltret rensopat. I tvättstugan i 8: an måste man dessutom spola av metallfiltret i botten av torktumlaren (instruktion finns på väggen). Och som alltid behöver bara de som känner igen sig ta åt sig .

Ha en riktigt skön sommar till alla från styrelsen!