header

Information för dig som är nyinflyttad

 

Lägenhetsnummer

På anslagstavlan i entrén sitter en förteckning över lägenhetsnummer där både föreningens lägenhetsnummer och lägenhetsnummer enligt Lantmäteriets lägenhetsregister finns med.

 

Namnändring på dörr och på tavla i entré

I samband med lägenhetsöverlåtelse gör styrelsen en beställning till förvaltaren att ändra namn på lägenhetsdörr samt på tavla i entrén. Nya namnskyltar kommer att ange nya ägarens/ägarnas efternamn. Kontakta styrelsen om ni önskar tillägg av t.ex. sambos efternamn.

 

TV, bredband och telefoni

TV, bredband och fast månadsavgift för telefoni ingår i månadsavgiften. Utrustning för detta skall överlämnas av tidigare ägare.

För mer information: Information om TV, Bredband och Telefoni

 

Tvättstugebokning

Bokning av tvättid sker med bokningscylinder på bokningstavla utanför respektive tvättstuga. Tvättbokningscylinder samt nycklar skall överlämnas av tidigare ägare.

 

Sophantering

I föreningen finns möjlighet att sortera matavfall. Sortering av matavfall är bra för miljön och på sikt även för föreningens ekonomi. Sortering av matavfall är valfritt för varje lägenhetsinnehavare. Kontakta styrelsen för mer information samt för att få ett startpaket och komma igång med sortering av matavfall.

Läs information om Sophantering i föreningen.

 

Information från styrelsen

Information från styrelsen annonseras löpande i entréer, på hemsidan samt via email. För att få vårt informationsblad direkt till mailen skicka ditt namn och mailadress till vår mailadress manadsinfo@arkitekten7.com

 

Frågor

Maila till styrelsemailen info@arkitekten7.com