header

2013-05-12
Information maj 2013

Information maj 2013

 

Årsstämma 16 maj

På torsdag kl 19.00 är det årsstämma i styrelserummet (bredvid stora tvättstugan).

Vi vill påminna om att vi behöver nya medlemmar i styrelsen. Vi hoppas att de som är intresserade av att delta i styrelsearbetet deltar vid stämman och ställer upp för val, alternativt lägger en lapp i vita lådan i 6an.

Vi önskar alla medlemmar varmt välkomna till stämman!

 

Nya lås i fastigheten

Nu är alla lås i fastigheten utbytta. Om du inte fått nya nycklar ännu kan du kontakta styrelsen för att hämta dessa.

 

Vårstädning 30 maj

Torsdag 30 maj kl 18.00 samlas vi för att städa och göra fint kring vår fastighet. Vi planerar att först och främst städa och göra fint utomhus. De som hellre vill göra fint inomhus är självklart också välkomna.

 

Städning i barnvagnsrummet

I barnvagnsrummet förvaras idag många saker utöver barnvagnar. I barnvagnsrummet får endast barnvagnar och även sparkcyklar förvaras. Tänk på att sparkcyklar bör ställas mot en vägg för att inte vara i vägen.

De som förvarar annat än barnvagnar och sparkcyklar i barnvagnsrummet (t.ex. pulkor) ska plocka bort dessa tillhörigheter senast 29 maj.

I samband med vårstädningen (30 maj) kommer vi att städa upp i barnvagnsrummet och plocka bort allt som inte är barnvagnar eller sparkcyklar. Bortplockade saker kommer att förvaras i 3 månader och kan under denna tid återfås genom att kontakta styrelsen, därefter slängs de bortplockade sakerna.

 

Vänliga hälsningar
Styrelsen